Nejnovější recenze ze sekce Měřiče teploty a vlhkosti
- Vypadá hezky, ale....
- PARKSIDE® Infračervený teploměr PTI 380 B1
- Tento výrobek vracím.
- Udělal jsem v minulosti již více objednávek u vaší společnosti a vždy bylo vše v pořádku.
- Až na tento výrobek......
- POPIS:
- ° (Barevný displej a zvukové upozornění při rozdílu mezi zvolenou referenční hodnotou a aktuální naměřenou hodnotou
- Modrá = naměřená hodnota je nižší jako referenční hodnota
- Červená = naměřená hodnota je vyšší jako referenční hodnota
- Zelená = naměřená hodnota cca odpovídá referenční hodnotě)
- Ještě bych chtěl dodat, že hlavní důvod proč produkt vracím je v tom, že u něho nelze nastavit (i když v popisu výrobku slibovanou) tzv. referenční teplotu a tudíž se na displeji nezobrazí ani slibované barevné rozlišení rozdílných teplot. Zvukové upozornění také žádné.
- Mám takový dojem, že tento typ výrobku PARKSIDE® Infračervený teploměr PTI 380 B1 toto ani "neumí" i když v popisu je uvedeno že ano.
- Jedna z recenzí na to také upozorňuje.
- Chtěl jsem si nově objednat PARKSIDE® Infračervený teploměr PTIA 1 kde je (alespoň podle recenzí) snad jistota že bude plně funkční, ale bohužel ten je již nedostupný.
Partadni teplomer za super cenu. Po uprave firmweru se okamzite pripojil do Home Assistenta. Super
Při prvním zapnutí (možná kvůli přinesení zvenku) chvíli ukazoval asi o 5 stupňů nižší teplotu, ale pak se to srovnalo.
- teploměr nelze pověsit na zeď
jednoduchá manipulace velká spokojenost
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že se Vám náš vlhkoměr Bosch UniversalHumid líbí a přejeme Vám, abyste s ním byl i nadále spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
ThermoPro TP-450
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- nepřesný
uváděná přesnost+/- 1,5% neodpovídá
ochylky 9-10*C
APT AG146
Přidáno: 1. prosince 2023
(naposledy upraveno 1. prosince 2023)
Zakoupeno v Huka.cz
- levné a rychlé zjištění pH půdy
Starsi model tepplomeru pouzivam uz leta a jsem naprosto spokojen. O modelu F 30 zatim muzu jen rict, ze funguje.
- Funguje dobře.
- Stick it dirt or water and it finds the ph just as advertised
- It takes about a minute to read the ph but that's ok.
It helped me find out why my plants are only doing average when they could be doing a lot better.
- spolehlivost,po nastavení cca za 2 hodiny začal měřit
výrobek plně odpovídá tomu,co jsem si přál koupit
- Malý, levný, funkční
Dobrý produkt
- zabere málo místa
- Lze přeprogramovat na použití v Home Assistantu
- nem á vstup pro adaptér, běh jen na baterii.
- Splnuje pozadavky
jednoduché měření
- Zigbee
Aqua Master Tools P110 PRO
Přidáno: 14. listopadu 2023
(naposledy upraveno 14. listopadu 2023)
Zakoupeno v HOTCHILLI
- Vše v jednom
- Jednoduché ovládání
- velky a jasne citelny displej
Nebo co vytknout, naprosta spokojenost
- Měří dobře a má nádherný design
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »